Ventilație cu recuperare de căldură pentru spații rezidențiale confortabile. Sistemul de ventilație descentralizată pentru locuințe sau spații de birouri M-WRG – un produs de înaltă calitate al companiei Meltem – poate ajunge acum în casa dumneavoastră. Acest dispozitiv funcționează pentru bunăstarea și sănătatea dumneavoastră.

Ventilația prin deschiderea geamului, în special în sezonul rece, este de domeniul trecutului. Acum aer proaspăt și filtrat este asigurat automat fără a avea pierderi de căldură în locuință. Aerul viciat este evacuat, iar căldura este transferată (fără a intra în contact) aerului curat introdus în încăpere. De asemenea dispozitivul M-WRG funcționează cu un consum redus de energie de la 3.8 la 5.2 W per dispozitiv. În stadiile de ventilație permanentă (15 și/sau 30m³/h) acesta recuperează minim 76% din căldură și menține un climat plăcut în cameră. Dispozitivul scade costurile căldurii, crește confortul în casă și de asemenea este benefic pentru mediul încojurator (emisii de CO2 scazute).

Desigur puteți să deschideți și ferestrele în zilele călduroase de vară. Dar în acest caz recomandăm oprirea sistemului M-WRG pentru a economisi energie.

O familie cu patru membrii ce locuiește într-un apartament produce aproximativ 10-14 litrii de apă, fără a calcula activități cum ar fi gătitul, spălatul, dușuri, respirația celor care vin în vizită, a plantelor sau animalelor. Această umezeală excesivă din aerul din cameră, dar și deteriorări ale clădirii cauzate de formarea condensului sunt evitate încă de la început. În plus evaporarea umezelii din covoare, mobilă și a conținutului prea mare de CO2, ce pot duce la extenuare și deteriorarea sănătății sunt eliminate în același timp.


Comandă online

Magazin online

Instalare aparentă