Filtre MELTEM

Filtre

Sistemele noastre sunt echipate cu 2 filtre din clasa de filtrare G4. Acestea au o durată de viață mare și o suprafață de filtrare de 0,36m². Filtrele G4 rețin polenul și praful din aer. Există posibilitatea de a instala un filtru F7 capabil să asigure un climat fără alergeni și să împiedice bacteriile să pătrundă în casă prin sistemul de ventilație. Pentru a împiedica poluarea aerului interior cu mirosuri neplăcute sau gaze periculoase vă sugerăm să folosiți filtrele cu carbon activ din clasa F6.

M-WRG-FS

Model nr. 5571
Filtru Standard, clasa de filtrare G4, suprafața de filtrare 0.36 m², reține praful și polenul. Fiecare unitate folosește 2 filtre, unul pentru aerul introdus și unul pentru aerul evacuat. Filtrele Standard pot fi folosite atât pentru aerul introdus cât și pentru cel evacuat.

M-WRG-FA

Model nr. 5572
Filtru pentru alergeni, clasa de filtrare F7, suprafața de filtrare 0.32 m², poate reține particule de minim 0,4um și majoritatea bacteriilor. Se folosește doar pentru aerul introdus în încăpere.

M-WRG-FK

Model nr. 5573
Filtru cu carbon activ, suprafața de filtrare 0.12 m², reține mirosurile, gazele de eșapament etc. Se folosește doar pentru aerul introdus în încăpere.

Filtru M-WRG-FS

Filtre Meltem

Filtru M-WRG-FA

Filtre Meltem

Filtru M-WRG-FK

Filtre Meltem