Inovația înseamnă progres

VIZIUNE PENTRU UN VIITOR SĂNĂTOS

Inovația înseamnă progres. Vizionarii privesc în viitor pentru a căuta noi provocări. Valoarea pe care produsele noastre o aduc în locuințele clienților şi economia de energie sunt principalele noastre priorităţi. Folosind cele mai avansate tehnologii și componente de cea mai bună calitate pentru realizarea produselor noastre, reușim să atingem nivelul optim de performanță și eficienţă energetică. Tehnologia unică și inovatoare poate fi observată în numeroasele brevete ale companiei noastre.

Menținem cele mai înalte standarde de calitate pentru a asigura fiabilitatea, longevitatea şi eficienţa energetică în toate produsele noastre. Toate sistemelele noastre sunt testate, certificate (TÜV) și aprobate de Institutul German pentru Construcţii (DIBT). Gândirea noastră inovatoare este prezentă în tehnologia și în proiectarea produselor noastre. Multitudinea de modele și opțiunile pe care fiecare model le oferă fac din sistemele M-WRG un accesoriu unic pentru casa ta și pentru stilul tău de viață.

Pentru noi “Made in Germany” înseamnă, angajamentul pe care îl luăm în fața dumneavoastră pentru produse de cea mai bună calitate.

Temperatura aerului introdus, în funcție de temperatura din exterior.

– Temperaturi exterioare –

– Recuperarea de căldură M-WRG –

Cu cât sunt mai scăzute temperaturile din exterior cu atât este mai eficientă recuperarea de căldură a aparatelor M-WRG.

* Măsurătorile au fost efectuate în următoarele condiții: 20* temperatura în interior și recuperare de căldură de minim 76%.