INSTALAREA RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură Meltem M-WRG sunt bazate în totalitate pe un concept descentralizat. Ventilarea casei se realizează prin instalarea unei unități în fiecare cameră. Sistemele descentralizate pot fi instalate foarte ușor în clădiri în faza de construcție, dar și în clădiri vechi sau renovate în care nu au fost prevăzute soluții de climatizare.

FĂRĂ TRASEE DE TUBULATURĂ DE VENTILAȚIE

Traseele de tubulatură de la sistemele de ventilare centralizate nu sunt necesare. De asemenea sunt eliminate proiectarea complicată, instalarea atenuatorelor de zgomot sau curățarea sistematică a tubulaturii de ventilație pentru evitarea efectelor negative asupra sănătății cauzate de microbii care pot aparea pe tuburile de ventilație. Implicit toate costurile de proiectare și mentenanță a sistemelor de ventilație centralizate sunt evitate, ceea ce în final înseamnă costuri reduse cu aproximativ 50% la instalarea sistemelor de ventilație cu schimbător de căldură.

OPERARE UȘOARĂ ȘI CONFORTABILĂ

Fiecare unitate de ventilație Meltem poate fi configurată și poate fi controlată în mod individual, astfel încăt ventilația încăperilor se poate face diferențiat. Se poate opta pentru un schimb de aer scăzut în dormitoare pentru a asigura un flux continuu de aer proaspăt, și schimburi mai dese în camera de zi atunci când aveți musafiri sau când copiii se joacă.

Investiția într-un sistem de ventilație cu recuperare de căldură adaugă valoare locuinței dumeavoastră și creează un climat sănătos în interior. Sistemul de ventilație individuală a încăperilor aduce un plus de confort: dispare zgomotul exterior, oferă o alimentare continuă cu aer proaspăt și un mediu de locuit fără alergeni. Toate acestea cu un consum redus de energie, făcând din sistemul M-WRG alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o casă eficientă energetic.

Toate sistemele noastre vă salveză timpul, energia și banii!